Mexicaanse bar - Margarita cocktail bar

Traditionele Mexicaanse bieren en frisdranken

Of je nu op zoek bent naar een traditionele margarita met tequila, triple sec en limoensap, of een verfrissende fruitige margarita met mango, aardbei of ananas, wij hebben de perfecte optie voor jou. Al onze margarita's worden bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten en worden geserveerd in prachtige Mexicaanse glazen voor een authentieke ervaring.

Onze Mexicaanse margarita cocktailbar is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft of een bedrijfsevenement. We kunnen ons aanpassen aan de behoeften van elk evenement en bieden zowel alcoholische als non-alcoholische opties voor gasten van alle leeftijden.

Naast onze heerlijke margarita's bieden we ook andere Mexicaanse cocktails en drankjes, zoals micheladas, palomas en sangria, evenals traditionele Mexicaanse bieren en frisdranken. We hebben ook een selectie van Mexicaanse hapjes om van te genieten terwijl je geniet van je cocktail.

Onze Mexicaanse margarita cocktailbar zal zeker een hit zijn op jouw volgende evenement en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze feestelijke omgeving. Neem contact met ons op om te boeken of voor meer informatie. Salud!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).